Erfaren projektledare

Om Oss

CMC Byggadministration är ett fristående samt på byggmarknaden helt oberoende projekt- och byggledningsföretag baserat i centrala Göteborg. Vår huvudsakliga inriktning är främst mot större hus-, industri- och anläggningsprojekt. Vi arbetar med beställare i olika storlekar och branscher vilket skapar stor variation av projekt i olika skalor och skeden. Vi arbetar både i den kommunala samt privata sektorn.

Våra normala uppgifter genom hela projektet är att fungera som projekt-, projekterings- och byggledare, ta fram kostnadsbedömningar och investeringsunderlag, styra projektet avseende tid, kostnad och kvalitet, fungera som Kvalitetsansvarig enligt PBL med mera. Våra gemensamma erfarenheter täcker in hela processen, från förstudie och utredningar i tidigt skede till slutförande.

Ofta arbetar vi med komplexa uppdrag. Med vår breda kompetens hjälper vi beställare att i förväg utvärdera olika alternativ och analysera fördelar och nackdelar. Då kan beställare tryggt och säkert välja rätt väg.

CMC bildades år 1974 och är idag 9 anställda. Vi är ett team med det gemensamma målet att leverera effektiva lösningar utifrån våra kunders behov och vision.

Om tjänsten

Vi söker dig som kan fylla rollen som senior/ självständig projekt- & byggledare. Som medarbetare på CMC Byggadministration kommer du att få jobba självständigt i en rad olika projekt med olika beställare. Du kommer på eget ansvar att få bygga upp en roll i varje projekt utifrån beställarens behov.

I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter bestå av att driva projekt i olika skeden i byggprocessen. Som projekt-, projekterings- eller/& byggledare ansvarar man för kvalité, ekonomi och tid i olika projekt. Att få fram rätt produkt utifrån beställarens behov.

Om dig

  • har ett eget kontaktnät med egna kunder.
  • arbetar självständigt med anskaffning av projekt och projektledning
  • är ambitiös och vill fortsätta din utveckling hos oss.
  • har god social kompetens, vana att prata med och lyssna på folk.
  • har minst tio års erfarenhet i bygg- & anläggningsbranschen.
  • är civilingenjör eller motsvarande.
  • meriterande att vara certifieras KA enligt PBL

Låter det som en tjänst för dig?

Skicka då in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidare anställning. Om du vill veta mer om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD, Martin Johansson.

Lediga jobb